La Boheme Umag

Bistro bar La Boheme je smješten u Umagu uz šetnicu kraj mora i Trgovačku ulicu. Ulaz je sa zatvorene terase na morskoj strani ili one iz Trgovačke ulice.

Potrudili smo se da vrhunsku hranu prati i odgovarajući ambijent koji je savršeno uređen, kako unutarnji tako i vanjski, u razigranom suvremenom stilu gdje svoj omiljeni obrok možete naručiti u različitim, ali stilski povezanim prostorima. Tako nešto na brzake možete pojesti na uzdignutim stolovima, a za sporije uživanje u jelu odabrati izdvojenu salu za druženje uz community stol predviđen za veći broj prijatelja ili poslovnih partnera.

Unutar objekta nalazi se mala dvorana za 10 osoba, gdje je zajamčena privatnost,a za romantične susrete dostupna je topla zatvorena terasa s pogledom na mediteranski park i more koje uvijek djeluje očaravajuće.

Nudimo veliki broj vrhunskih istarskih vina renomiranih vinara, koji su izloženi na posebno izrađenoj polici, gdje svaki vinar ima svoj kutak.

Okusite nešto neobično iz mediteranske kuhinje ili fenomenalnu pizzu, raznu tjesteninu pripremljenu na bezbroj načina, ili sočne odreske koje možete podijeliti sa svojim prijateljima i obitelji.

Hedonizam je naše drugo ime, jer, nevjerojatno je kako igra s hranom može postati izvrsnost...

Dobrodošli!

Pizzeria | Bistro bar | Restaurant | La Boheme | Umag | Istra


Konoba Rustica

Sv. Marija na Krasu 41
52 470 Umag

La Boheme

Trgovačka 21
52 470 Umag

2021@Copyright Konoba Rustica / La Boheme -  All right reserved. Created by ProBiz