Istarska konoba - Pizza - Grill / Steakhouse - Tjestenina - Tartufi - Vino

Pizza

Vrhunski pizza majstor svojom profesionalnošću i dugogodišnjem iskustvom priuštit će vam uživanje u pizzi kakvu još niste probali. Nudimo više od 30 vrsta pizza od najkvalitetnijih sastojaka.

Detaljnije

Steak & Grill

Bogat izbor svih vrsta mesa koji se pripremaju u okvirima nacionalnih kuhinja, od roštilja, peke, ražnja, do klasičnih varijanta pečenja sa svim tradicionalnim dodacima pojedinih kuhinja.

Detaljnije

Specijaliteti

Specijaliteti istarske kuhinje, jela od tartufa i domaća tjestenina, a za posebnost okusa tu su i biftek alla chef na „3 gušta“, biftek od jelena ili prepelica u gulašu sa istarskim pljukancima.

Detaljnije

Konoba Rustica se još od 1995. godine nalazi pored same ceste Umag - Plovanija u mjestu Sv. Marija na Krasu svega nekoliko kilometara od mora.

Konoba "Rustica" je izuzetno ugodan ambijent, rustikalni stil, tipična istarska konoba, a u centru konobe nalazi se veliko ognjište gdje vatra neprestano gori i tako daje još topliji ugođaj samoj konobi.

Konoba ima tri odvojene sale sa šankom gdje dominira drvo, kamen i puno raznih detalja poput raznih bukaleta, koje su i neke posvećene prijateljima konobe, slike istarskog krajolika, mnoštvo zanimljivih detalja iz prošlosti što konobi daje poseban ugođaj.

Uz umjerene cijene, na meniju imamo za svačiji ukus ponešto, kao što su tradicionalni istarski specijaliteti, jela sa žara i peka po narudžbi, domaći fuži, njoki, kruh iz krušne peći, istarski pršut, domaći ovčji sir, sir sa tartufima, ombolo, ostale istarske i mesne delikatese i pizze iz krušne peći. A u sezoni tartufa u ponudi imamo bijeli i crni tartuf kao sastojak ili dodatak raznih jela.

Jela su  spravljena od svježih namirnica, a kuhari s višegodišnjim iskustvom su vrlo kreativni i spremni udovoljiti svakoj vašoj gastronomskoj želji.

Osim vrhunske gastronomije Konoba Rustica je mjesto gdje vam možemo ponuditi razne organizacije krštenja, pričesti, svečanih večera i sl, uz meni po vlastitom izboru.

A ako u našoj gastronomskoj ponudi želite uživati u kućnoj atmosferi, doći ćemo mi do Vas, jer vršimo i dostavu hrane na kućnu adresu.

Zaboravite na brige i opustite se na našoj prostranoj terasi ili u domaćoj atmosferi konobe, uz ugodnu vatru kamina. Ugodan ambijent, ljubazno osoblje te vrhunski kulinarski specijaliteti i odlična domaća istarska kuhinja ono je po čemu je Konoba - Pizzeria Rustica prepoznatljivo ime na ovim prostorima.

Dobro nam došli i dobar tek!

Izdvojeno

Beef steak Rustica

Detaljnije

Rib eye - Cube roll

Detaljnije

Pizza

Detaljnije

Jela pod pekom

Detaljnije

Dessert

Detaljnije